Zöld hámozott pisztáciamag
Category:
Pisztáciamagok
- A zöld hámozott pisztáciamagot hámozás után kikeletlen pisztáciamagból nyerik.
- Az kikeletlen pisztáciamagokat gondosan kiválogatják a fákról, amikor még nem érettek, majd hámozási folyamaton mennek keresztül, amely során a zöld mag láthatóvá válik.
- A zöld hámozott pisztáciamagokat a zöld színsűrűség alapján hét osztályba sorolják: A, B, C, D, E, F és G.
- Ebben a csoportosításban az A osztály a legsötétebb zöld színű, a G osztály pedig a legvilágosabb, sárgás-zöld színű.
- A különböző minőségek a különféle élelmiszeripari igényeket elégítik ki, mint például a fagylalt, csokoládé, cukrászsütemények, pékáruk, kolbászok és sonkák készítése stb.
- Luxuscikknek számítanak, mivel előállításuk költséges és időigényes.
- 100%-ban természetes pisztácia íz és illat idegen behatás nélkül
- Jól válogatott, tiszta, aflatoxintól és egyéb szennyeződésektől mentes
- Vegán, glutén- és GMO mentes
- Felhasználásra kész, egészséges összetevők nassoláshoz, főzéshez, sütéshez, desszertekhez, turmixokhoz, süteményekhez, müzlihez, stb.
- Kapható egész magok, apróra vágott/kockára vágott, por, szeletek, pehely és paszta formájában.